İNŞAAT SEKTÖRÜNÜN YÜKSELEN İSMİ GÜRBAĞ İNŞAAT

Türkiye’de bir çok bölgede yapmış olduğu yatırımlar,yurtdışında yapılan dev projelerle adından söz ettiren Gürbağ İnşaat A.Ş. Sağladığı istihdam sayesinde bir çok insanımızın ekmek kapısı olmaya devam ediyor.

Yönetim kurulu Başkanlığını Şanlıurfa’mızın yetiştirdiği önemli işadamlarımızdan Halil BAĞIBAN’IN yaptığı Gürbağ İnşaat A.Ş. Şanlıurfa’da ise hazır beton ve prefabrik yapı üretim ile sanayi ve istihdam alanında katkı sağlayarak yatırımlarının bir bölümünü Şanlıurfa’da gerçekleştirmiştir.

GÜRBAĞ İNŞAAT A.Ş. Türkiye’nin önde gelen sağlam yapılı, süratle gelişen ve büyüyen tecrübeli, güçlü finansal yapıya sahip firmalarından biri olarak 1992 yılından bu yana, yetişmiş deneyimli teknik kadrosu makine ve ekipmanları ile yurtiçi ve yurtdışında birçok büyük projeye imza atmıştır. Bunlar arasında baraj, arıtma tesisleri, entegre et tesisleri, spor kompleksi, sanayi tesisleri, beton prefabrik yapıları, büyük ölçekli konut işleri bulunmaktadır.

Hizmet kalitesini ISO 9001-2000 kalite yönetim sistemi ile perçinleyen GÜRBAĞ İNŞAAT A.Ş. kaliteye de büyük önem vermektedir.

Şuan kuzey Iraktaki bir çok büyük projede imzası bulunan firma bu bölgedeki

Çalışmalarla varlığını hissettirmekte,kuzey Irakta iş yapan başarılı Türk firmaları arasında yer almaktadır.

KAYNAK: http://www.guneydogutv.com/haber_detay.php?id=803